Pirkkala toimitilat

Tervetuloa kierrokselle Pirkkalaan!

10,3 milj.
Toimitetut valmisteet 2022
34
Työntekijöitä 2022
noin 650
Asiakkaita 2022

Olemme aaltopahvipakkauksien myynnin ja valmistamisen ammattilainen, vakavarainen ja sopivankokoinen joustava tekijä pienelle ja keskisuurelle toimijalle. Meille jokainen asiakas on tärkeä. Valmistamme monenlaisia pakkauksia eri kokoisissa erissä monen vuoden kokemuksella. Tuotanto- ja toimitilamme sijaitsevat Pirkkalassa ja Kihniössä. Meiltä saat suunnittelun, vahvan ja kestävän pakkauksen kilpailukykyisellä hinnalla unohtamatta sen markkinointiarvoa.

Olemme osa Orapac konsernia, emoyhtiömme Oy Orapac Ab sijaitsee Oravaisissa. Orapacilla valmistetaan miniaalto- ja kartonkipakkauksia. Koko tarjonta tarvittaessa saman katon alta.

Yhdessä olemme vielä vahvempia!

Historia

2005

BestPak Oy perustetaan

Toiminta alkaa Kihniössä keskittyen huonekalutehtaan pakkausten valmistamiseen. Toiminnan ja asiakaskunnan laajentuessa tilat ja konekanta uudistuvat. Myös henkilöstöä palkataan lisää.

2009

Tuotantotilat Pirkkalaan

Toiminnan kasvaessa edelleen Pirkkalaan saadaan toiset tuotantotilat. Samalla konekanta monipuolistuu. Tuotanto jatkuu myös Kihniössä.

2017

Pirkkalaan laajennus

Toiminnan kasvaessa laajennetaan Pirkkalan tuotanto- ja toimistotiloja. 

2019

BestPak Oy:stä tulee Oy Orapac Ab:n tytäryhtiö.

Oy Orapac Ab:sta tulee BestPak Oy:n osakas. Yhtiöistä muodostuu aaltopahvipakkausten toimittaja, jolla on tuotantoyksiköt Oravaisissa, Pirkkalassa ja Kihniössä. Yhtiöiden tuotevalikoimat täydentävät toisiaan, ja ne voivat yhdessä tarjota täyden paletin asiakaskohtaisesti räätälöityjä aaltopahvi- ja kartonkipakkauksia painatuksineen. Orapac on toiminnassaan keskittynyt offsetpainettuihin mini- ja mikroaaltopakkauksiin sekä kartonkikoteloihin, kun taas BestPak tarjoaa aaltopahvista valmistettuja vakiolaatikoita, displaytuotteita ja erilaisia kuljetuspakkauksia. 

2023

BestPak Oy ostaa Aution Laatikkotehdas Oy:n liiketoiminnan

BestPak Oy ostaa 1.6.2023 Aution Laatikkotehdas Oy:n liiketoiminnan. Vuonna 2009 perustettu Aution Laatikkotehdas on vahva toimija Pohjanmaalla. BestPak Oy tuo vanhaan tuoterepertuaariin lisäksi stanssatut ja monipisteliimatut pakkausrakenteet ja näin pystymme palvelemaan monipuolisesti alueen pakkauksia käyttäviä asiakkaita. Lisäksi BestPak Oy toimittaa asiakkailleen pakkaustarvikkeita, kuten teippejä, kiristekalvoja ja lähetyspusseja. Emoyhtiön Oy Orapac Ab:n kautta pystytään myös tarjoamaan offsetpainettuja kartonki-, mini-, ja mikroaaltopahvipakkauksia.

2024

Kihniöön uusi varastohalli

Kihniöön valmistui vuoden 2024 alussa uutta varastotilaa

800 m2 edestä.

Pakkauksia kaikkiin tarpeisiin v5

Pakkauksia kaikkiin tarpeisiin!

Meiltä saat niin vakiomittaiset varastolaatikot kuin mittojen mukaan sinulle suunnitellun pakkauksen, pakkaustarvikkeita unohtamatta.

Joustava valmistaja v4

Joustava valmistaja

Oma tuotanto mahdollistaa lyhyet toimitusajat, hyvän toimitusvarmuuden ja parhaan mahdollisen laadun.

 

 

Aaltopahvi v4

Vastuullisuus

BestPak Oy on vastuullinen valmistaja, jolle on myönnetty myös laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Messuseina v6

Tutustu töihimme!

Tutustu myös asiakastöihimme tai hae ideoita galleriastamme!