Asiakas case: Oy Varax-Products Ab

Varax Products Oy jakautuu kahteen eri liiketoiminta-alueeseen: Metalliteollisuuden alihankintapalveluja tarjoavaan Varax Solutioniin ja Varax Livingiin, joka valmistaa ja myy puutarhakalusteita ja pihatuotteita kotiin, puutarhaan sekä julkisiin tiloihin.

Varaxin historia juontaa juurensa jo vuodesta 1939 ja huonekalutuotanto alkoi 1950-luvun alussa X:n mallisella Varajakkaralla. Useat sukupolvet ovat työskennelleet ja työskentelevät yrityksessä edelleen. Varaxin tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä. Ei ole harvinaista nähdä vanha Varax-keinu sukulaisen puutarhassa.

Yhtenä Varaxin tavoitteena on luoda lämpimiä kesämuistoja niin arkeen kuin juhlaan. Tuotteiden valmistuksessa arvostetaan kestäviä sekä ympäristöystävällisiä valintoja ja materiaaleja. Kotimaiset tuotteet valmistetaan Ähtävällä ja ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

 

 

20240304 142710028 iOS

Aloittaessamme projektia halusimme vähentää tarpeetonta muovin käyttöä pakkauksissa ja sen sijaan valita ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Tavoitteenamme oli luoda positiivinen asiakaskokemus pakkauksien suunnittelun avulla. Pakkaukset on yksilöllisesti sovitettu jokaiselle tuotteelle, jolloin pakkauksista saatiin juuri oikean kokoisia ja vältytään ylimääräisen materiaalin käytöltä. 

Tapasimme Alihankintamessuilla, jolloin sovittiin kartoituskäynti Ähtävälle. Kävimme tuotteiden valmistusprosessia ja pakkaamista yhdessä läpi ja lähdimme kehittämään pakkauksia vastaamaan toiveitamme ja tarpeitamme.

Lepakkotuoli

"Yhteistyö BestPak Oy:n kanssa on ollut menestyksekäs ja joustava. Etuna oli, että pystyimme tilaamaan testipakkauksia kokeiltavaksi ja säätämään mittoja ennen kuin päätimme lopullisesta vaihtoehdosta. Toimitusajat ovat hyviä ja asianmukaisia, ja lopputulos oli siisti. Suosittelemme lämpimästi BestPak Oy:tä myös muille, jotka haluavat kehittää pakkausratkaisujaan."

Patricia Vähäkangas, Marketing & Product development, Oy Varax-Products Ab

Messuseina v7

Tutustu myös galleriaamme!