Pakkaus suojaa tuotetta ja kertoo brändistä

Pakkauksia

Pakkaus kulkee usein pitkän matkan ennen kuluttajalle saapumista, joten on tärkeää, että pakkaus on juuri kyseiselle tuotteelle oikea ja sopiva. Me valmistamme kotimaiset aaltopahvipakkaukset moneen tarpeeseen. Valikoimaamme kuuluvat niin vakiolaatikot, räätälöidyt mittatilauslaatikot kuin postituslaatikot ja kontitkin.

Pakkauksen tärkeimmät tehtävät ovat:

  • Suojata tuotetta
  • Markkinoida tuotetta
  • Helppo pakata ja kierrättää
  • Kustannustehokkuus

Pakkaus on yrityksesi käyntikortti, joten siihen kannattaa panostaa. Näyttävällä painatuksella vahvistat yrityksesi brändiä, annat tuotteelle lisäarvoa ja mainostat yritystäsi. 

Emoyhtiömme Oy Orapac Ab:n kanssa yhteistyössä pääsemme toteuttamaan entistä monimuotoisempia pakkausratkaisuja.

Vakiolaatikot v3

Vakiolaatikot ja kuljetuslaatikot

Meiltä löydät kattavan valikoiman kestäviä vakiolaatikoita heti toimitukseen tarvittaessa. Katso tarkemmin vakiolaatikkolista.

Mittatilauslaatikot

Räätälöidyt pakkaukset

Pakkauksen rakenne suunniteltuna erityisesti omien tarpeiden ja mittojen mukaisesti unohtamatta yrityksen brändiin sopivaa ulkoasua.

 

 

Myymalapakkaukset

Myymälän pakkausratkaisut

Kaupan tarpeisiin saat meiltä niin myymälätelineet kuin hyllyvalmiit myyntipakkauksetkin.

Pakkaustarvikkeet

Pakkaustarvikkeet

Löydät meiltä myös kaiken tarvittavan pakkauksesi viimeistelyyn.

 

 

Mini ja mikroaaltotuotteet

Mini- ja mikroaaltotuotteet

Emoyhtiömme Oy Orapac Ab on erikoistunut offsetpainettuihin aaltopahvipakkauksiin. Materiaalina käytetään E-mini- tai F-mikroaaltopahvia, joiden hyvistä ominaisuuksista voidaan mainita jäykkyys ja soveltuvuus nuuttien eli taiveurien muodostamiseen. Pintakartonkiin tehdään ensin painatus, joka sitten liimataan eli kaseerataan yhteen aaltopahvin kanssa. 5-värioffsetpainokoneen ja automaattisen kaseerauslinjan ansiosta voidaan tarjota asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ja korkealaatuisia pakkauksia kilpailukykyisin hinnoin.

Kartonki

Kartonki

Emoyhtiömme Oy Orapac Ab valmistaa myös offsetpainettuja tai painamattomia kartonkipakkauksia, joissa on pikapohja, automaattipohja tai esimerkiksi kohopainatus. Kartonkipakkaus on mekaanisesti kestävä ja kartongin painettavuusominaisuudet ovat hyvät. Orapacin vahvuuksia ovat erityisesti erilaiset teollisuuspakkaukset. Heillä on pitkä kokemus automaattisten pakkauskoneiden vaatimuksista.

Aaltopahvi

Vastuullisuus

BestPak Oy on vastuullinen valmistaja, jolle on myönnetty myös laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Joustava valmistaja v3

Joustava valmistaja

Oma tuotanto mahdollistaa lyhyet toimitusajat, hyvän toimitusvarmuuden ja parhaan mahdollisen laadun.

Messuseina v8

Tutustu töihimme!

Lue lisää asiakastöistämme tai hae ideoita galleriasta.