Tuotantoa kolmella paikkakunnalla

Tuotantoyksikkömme sijaitsevat Pirkkalassa, Kihniössä ja Seinäjoella. Tuotantotilojemme kokonaisneliömäärä on noin 6000 m2. Konekantamme on toimiva ja optimaalinen eri kokoisten tuotantoerien valmistamiseen. Meillä on paino- ja painoavauskoneita, useita stanssikoneita sekä liimauskoneet pakkausten jalostamiseksi.

Kotimainen oma tuotanto ja osaava henkilöstö luovat edellytykset joustavalle ja asiakaslähtöiselle toiminnalle. Myös piensarjat saadaan tuotannosta läpi ongelmitta.

Tarjousvaiheessa mallien ja rakenteiden testaaminen ja todentaminen on helppoa ja hyödyllistä. Laaja verkosto ja kumppanit antavat meille mahdollisuuden moninaisiin ratkaisuihin ja palveluihin.

 

Painokone

Fleksopainon hallinta on ammattitaitoa ja kokemusta.

Pionero 3

Stanssi

Stanssikoneen kuljettajan kokemus ja taito on onnistumisen tae.

Enko 1
Liimakone 4 v2
Pakkaa

Laatikot valmiina ja niputettuina liimakoneelta.

Trukki

Pienetkin erät onnistuvat mallikkaasti

Erikoiskoneellamme monet vakiomallit ja pienetkin erät ovat mahdollisia. Kustannustehokas tapa valmistaa laatikoita ilman suuria aloituskustannuksia.

AOpack 1
AOpack 2
AOpack 3

Kotimaista laatua

Valmistajana meillä on vastuu painojäljestä ja tuotteen laadusta jokaisessa työvaiheessa. Painojälki ja painatuksen kohdistus tarkistetaan mallikappaleeseen verrattuna jokaisen tuotantoajon yhteydessä.  

Laaduntarkistus v2
Vallox
10,3 milj.
Toimitetut valmisteet 2022
34
Työntekijöitä 2022
noin 650
Asiakkaita 2022

Aihiosta laatikoksi

Painoavauskoneen jälkeen aihiot siirretään liimakoneelle. Liimakoneella aihio taivutetaan oikeaan muotoon nuuttausten kohdalta sekä puristetaan liimasauma kiinni. Tämän jälkeen laatikot ovat valmiita niputettavaksi ja lavaukseen.

Tutustu kuvakaruselliin alla.