Apua pakkaussuunnitteluun?

Pakkaussuunnittelu on monesti pakkauksen valmistuksen tärkein vaihe. Oikein suunniteltu pakkaus ottaa huomioon pakkauksen koko logistiikkaketjun ja sen asettamat vaatimukset. Hyvin suunniteltu pakkaus on toimiva ja houkutteleva. Siihen on helppo pakata ja se on tarkoituksenmukainen. Lisäksi pakkauksen pitää kestää käytössä ja säilyttää siihen pakattava tuote vahingoittumattomana. 

Meiltä saat tarjouksen yhteydessä kokonaisvaltaisen kartoituksen ja pakkauksen suunnittelun tarpeidesi mukaan. Tarjous sisältää myös mahdolliset mallikappaleet, joilla voit varmistaa pakkauksesi mittojen ja rakenteen toimivuuden. Huolellisesti suunniteltu pakkaus säästää myös pakkauskustannuksissa. 

Räätälöity pakkaus on paras vaihtoehto, kun haluat toimivan ja markkinoinnin kannalta myyvän pakkauksen. Tuotteiden ja logistiikka- sekä myymäläketjun vaatimukset muuttuvat koko ajan. Sen vuoksi olemassa olevien pakkausten kehittäminen ja optimointi on myös ensisijaisen tärkeää. Näin tehokkuus ja kustannukset ovat tasapainossa jatkossakin. Autamme asiakasta säästämään kustannuksissa huolehtimalla siitä, että pakkauksen käyttö ja täyttö sujuvat mahdollisimman tehokkaasti.

 

Ota yhteyttä myyjiimme, jotka auttavat sinua mielellään tai tutustu galleriaamme.

 

Pakkaussuunnittelu 0427 Fefco

Suunnitteluohjelmilla voidaan mitoittaa ja havainnollistaa pakkauksen rakenne. 3D piirustus antaa todenmukaisen kuvan pakkauksesta. 

 

Lavaus
Pakkaussuunnittelu valmis ltk

Rakenne ja lavaus ovat suunnittelussa tärkeässä roolissa.

Asiakas voi mallikappaleen kanssa todentaa pakkauksen toimivuuden ja mitoituksen.

Painomenetelmät

Fleksopainomenetelmä sopii erinomaisesti aaltopahville. Se on tehokas ja yleisin aaltopahvin painatustapa, jolla toteutetaan myös erittäin korkealuokkaisia ulkoasuja useille eri pintamateriaaleille. Painovärit ovat vesiliukoisia eivätkä sisällä haitallisia raskasmetallipigmenttejä.

Silkkipaino on läpipainomenetelmä, jossa painoväri pakotetaan raakelilla nailon- tai polyesterikankaan läpi aaltopahville. Silkkipainatus toistaa rasterikuvan valokuvamaisena. Menetelmä sopii pienille sarjoille, mm. myyntitelineiden korkealuokkaiseen painatukseen.

Offsetpainomenetelmä sopii vaativiin sävykuvapainatuksiin. Koska painettava materiaali taipuu offsetpainokoneessa, ei paksua aaltopahvia voi painaa suoraan. Siksi aaltopahvin offsetpainatus tehdäänkin pääasiassa esipainatuksena. Offsetpainettu kartonki laminoidaan myöhemmässä vaiheessa aaltopahviin. F- ja N-aaltoiset arkit voidaan painaa suoraan offsetilla.

Digipainatuskin soveltuu aaltopahvipakkauksille. Painomenetelmä kehittyy parhaillaan voimakkaasti.

 

Lähde: Aaltopahvi – käyttäjän käsikirja
Pakkauksia kaikkiin tarpeisiin v6

Pakkauksia kaikkiin tarpeisiin

Meiltä saat niin vakiomittaiset varastolaatikot kuin mittojen mukaan sinulle suunnitellun pakkauksen, pakkaustarvikkeita unohtamatta.

Pirkkala toimitilat v6

Tutustu meihin

Lue lisää meistä ja tule kierrokselle Pirkkalaan!

Joustava valmistaja v5

Joustava valmistaja

Oma tuotanto mahdollistaa lyhyet toimitusajat, hyvän toimitusvarmuuden ja parhaan mahdollisen laadun.

Aaltopahvi v5

Vastuullisuus

BestPak Oy on vastuullinen valmistaja, jolle on myönnetty myös laatu- ja ympäristösertifikaatit.