Suunnittelemme ja valmistamme pakkaukset haluamillasi mitoilla alusta loppuun. Osaamme arvioida ja vastata pakkaustarpeisiisi vuosien kokemuksella.

Tilat ja koneet

 

img

Yritys

Yritys on aloittanut toimintansa joulukuussa 2005. Käynnistettiin tuottamaan kaiken kokoisia pakkauksia painatuksilla ja ilman. Valikoimaan on alusta saakka kuuluneet myös silkki- ja offset-painetut tuotteet sekä niiden suunnittelu. Yritys suomalaisten yrittäjien omistama. Toiminnan kulmakivinä ovat vankka pakkaussuunnittelun osaaminen ja oma suunnittelu sekä tuotanto.

img

Tilat

Bestpakilla on kaksi omaa Suomessa sijaitsevaa tuotantolaitosta. Kihniöllä Kihniöntie 1:ssä on 1200m2 tuotanto- ja varastotilaa. Vuoden 2010 alussa siellä työskenteli 6 ammattilaista tuottamassa pakkauksia. Kihniöstä löytyy erittäin hyvä valmius tuottaa isoja laatikoita sekä pieniä tuotantoeriä, joita esimerkiksi huonekaluteollisuus tarvitsee. Lisäksi isolla painokoneella voidaan painaa 2:lla värillä ja 10m2 kokoisia laatikoita.

img

Pirkkalassa puolestaa käynnistettiin vuoden 2009 lopussa noin 2000m2 tuotantolaitos, jossa voidaan tuottaa isompia sarjoja tehokkaasti. Pirkkalassa on myöskin mahdollista tuottaa stanssaamalla isoja moniväripainettuja displaytuotteita. Palveluamme täydentää myöskin laaja vakiolaatikko- sekä pakkaustarvikevalikoima mikä mahdollistaa "seuraavana päivänä" palvelun.

 

img

Koneet

Kerromme mielellämme lisää käyttämistämme tekniikoista ja koneidemme mahdollisuuksista. Kysymyksesi ja tiedustelusi voit lähettää yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella,